TRISKATES - FEEL IT!

triskates

Трискейтс са подходящи за почти всеки стил - от фитнес до спийд, от офроуд до фрирайд и хокей. Подходящи са за деца и начинаещи кънкьори. С трискейтс сте по-бързи и по-маневрени. Be free with three! - Това е философията на трискейтинга. Иновация, качество и дизайн - това са основните компоненти, на които се базират продуктите на Powerslide.

Triskates

ЗАЩО трискейтс са по-бързи? Отговорът - по-големите колела! Те се въртят по-бързо, а препятствията се преминават по-лесно.

ЗАЩО е лесно да караш с трискейтс? В сравнение с кънките на четири колела, с трискейтс се завива много по-лесно. Причината се крие в центъра на тежестта - едно колело в центъра - това е опорната ви точка.

ЗАЩО са по-ниски? Позицията на закрепване на шината е оптимизирана така, че центърът на тежестта е по-ниско. Това, определено дава повече стабилност.

ЗАЩО са по-леки? Шините при трискейтс са по-къси. Колелата, лагерите и спейсърите са по-малко на брой.

ЗАЩО са подходящи за деца и начинаещи? Трискейтс имат по-нисък център на тежестта, което ги прави по-стабилни. Шините им са по-къси, което ги прави маневрени и по-лесно контролируеми. Една от опциите за намаляване на скоростта в началото е махането на спейсърите и затягането на болтовете. По този начин колелата няма да се въртят толкова бързо и първите стъпки на кънки ще са по-лесни за усвояване.

ЗАЩО са по-добрата фитнес тренировка? По-леки, по-бързи и по-маневрени, вие се движите повече и изгаряте повече калории.

ЗАЩО е по-забавно с трискейтс?

Комбинацията от скорост и контрол създава едно ново усещане за свобода и удоволствие.
Опитайте и ще се уверите сами!